Kozijnen.Com is het een mix van een 40 jaar lange verkoop ervaring in de gevelbouw industrie en nieuwe inzichten in de huidige manier van communicatie en zaken doen tussen de klant en de leverancier/producent.

Zoekt een u offerte voor Kozijnen of Dakkapel

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij bezitten een reeks top domein namen om voor u als kozijn leverancier een hoger verkoop resultaat te realiseren. Naast de subdomein namen www.kunststof.kozijnen.com of www.dakkapel.kozijnen.com kunnen bijv. www.houtkozijn.nl en www.hardhoutkozijn.nl zijn een mogelijke toevoeging voor u als kozijn leverancier, interesse neem contact met ons op mail: info@kozijnen.com?

Passie voor Kozijnen Ramen en Deuren.

Kozijnen zijn bepalend voor de beleving in huis. Architecten benutten ze daarom niet alleen als onderdeel van de gevelcompositie. Een kozijn is namelijk niet alleen bedoeld om, heel functioneel, de gevel te openen en licht in huis te brengen. Een kozijn brengt zon en kleur in het leven, geeft een blik op de seizoenen, schept sfeer, ontsluit de buitenwereld voor het oog.

De vraag is natuurlijk wat je ziet als je door het raam naar buiten kijkt. Fraaie zichtlijnen versterken het karakter van zowel de woning, de tuin of horizon. Daarom is het belangrijk dat het ontwerp en functionaliteit van de kozijnen afgestemd wordt op het gebruik van de woning. Zo ontstaat er een harmonieus geheel, waarbij woning, omgeving en tuin elkaar versterken.

Behalve uitzicht zijn ook leefgewoonten bepalend voor de toepassing van de kozijnen. Neem een typisch woonmoment: na een werkdag met z’n allen aan tafel. Wie dat koestert en er graag een zonnetje bij heeft, moet daar bij het ontwerp al rekening mee houden. Bij het huis van de maand valt ’s avonds het late zonlicht op de eettafel door een smal glazen gevelelement. Zo’n kozijn heeft duidelijk een functie!